oerang kampoeng

sampurasun. Gaduh pamundut k bp.Bupati, kumaha upami di damlkeun pelayanan satu atap untuk mengurusi dan melayani kaperluan masarakat khususna masarakat garut selatan,da salami ieu kango nguruskeun sgala kprluan kdah k ibu kota wae,sdngkn jarak tempuh jauh. Kasarnamah kalah beak ku ongkos. Supados diperhatikeun sarng direalisasikeun.
Cag! Oerang kampoeng.