placeholder for flash movie
Rabu, 28 Juni 2017   Indonesia | Sunda
rss2
Prayer Time
June 2017
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Tidak ada kegiatan.
Sindication
rss2 Guest Book | Isi baru
mmm....ternyata wibsite garut lengkap juga...pantes aja dapat penghargaan...tapi ingat lho...apa garut selengkap dan seindah aslinya??? salam kenal aja buat semuanya...hidup buat garut...maju juga buat garut...
Punten ka anu berwajib di karangpawitan khususna bapak Kapolsek Karpaw. nyuhungkeun diperhatoskeun tukang ojeg di jalan masuk Cibolerang parantos wantun malak pengguna jalan. Masyarakat resah…
Garut is my dream place where I want to be. Viva Garut.
Assalamualaikum, hatur nuhun ka Kang Admin kana saneskanten infona, landong sono sim kuring ti pangumbaraan. Garut pituin, nuju aya di Makassar, neda pidua.
Salam buat rekan-rekan di Kompleks Paseban...
salam ka urang-urang telematika garut anu kararasep sareng garanteng....
Sampurasun Wargi... Sim kuring ngaraos sono ngemutan lembur di Astana Girang. Baktos ka sadayana. Kang Admin, nuhun websitena digeulisan deui.
Kumaha pengkolan masih keneh kumuh ??? moal kenging adipura...????
Ngiring ngawawar Admin... Informasi kanggo alumni SMUN 3 Tarogong, pihak sakola sareng siswa/i aktif. Web Portal alumni smuntitar tostiasa diakses deui di alamat: http://alumni-smuntitar.co.cc. Sumangga…
Berkembang dan berbenahlah terus Hidup Garut ! meski pedih mengenangamu aku tetap cinta kota garut
‹ Permulaan  < 58 59 60
Press the left or right key of keyboard to move one article to the others