placeholder for flash movie
Kamis, 25 Mei 2017   Indonesia | Sunda
rss2
Prayer Time
May 2017
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Tidak ada kegiatan.
Sindication
rss2 Guest Book | Isi baru
kenapa organisasi profesi dikabupaten garut tidak tercatat? lupa apa memang tidak tahu? nuhun
Ass.salam kapihormat ka dulur urang garut sadayana sareng ka bupati jeung wakilna.abdi urang tutugan asli,anu desana desa haruman.nyuhunkeun diperhatoskeun sareng dilibatkeun upami aya program ti…
Ass, wlijeung tepang deui kasadayana. Punten ah ka wargi nu sok ngasuh ieu web, nyuhunkeun di up to date keun deui data pejabat pemerintahan dugi…
Ass.wr.wb, sampurasun Pak Bupati miwah Pak Wabup Dicky nu gararanteng, teu hilap oge ka pangersana Bapak Atang Subarzah/Kadis Binamarga. Simkuring salaku warga garut khususna warga…
asww. sareng hormat kanggo pak bupati sareng pawakibupatina.. punten nyuhungkeun diperhatosken jalan anu di leles anu bade katonggo nyaeta jalan kiansantang dugi ka lembang tos…
asssalaamu'alaikum... wilujeng pa Bupati, tos lami abdi teu tepang...abdi nu merantau di negeri jiran yeuh ngalaksanaken tugas jadi guru kontrak....salam kangen bapak Bupati sareng urang…
Assalamu'alaikum wr.wb, Sampurasun pak bupati kalih wakil bupati anu ku simkuring dipihurmat...bingah sareng reueus nguping sareng ningal ketak pak bupati/wakil bup.garut ayeuna mah muda, ganteng,…
Ass.wr.wb, Pak Bupati abdi janten TKS/Sukwan di Kelurahan sukakarya ti kawit 2005 sampai dengan sekarang tidak ada perubahan nasib yang menggembirakan. tolonglah ke BKD, prioritaskan…
Sampurasun................! Kiwari gening tos aya nu nemukeun obat Aids, ku pamuda orang Garut. Anu Alamatna Kp.Baeud Rt.03/01 Ds.Samida Kec.Selaawi Hayu urang sasareungan ngabantos ka anu…
GARUT BANGKIT GARUT BERPRESTASI....... PUNTEN JALAN ANU DI TANJUNG KA TARGOGONG NYUHUNKEN DI LEUREUSKEN. ATOS REKSAK PISAN,NYUNKEUN ENGGAL DI PIDAMEL. . . . . .…
Kepada yth, kepala Pemerintahan kota garut. Saya, fitri, guru sman 15 Surabaya, selama ini saya dapat ilmu workshop masalah IT di daerah saya. Karena saya…
punten ka bapak bupati mugi diperhatoskeun tuh penggalian pasir di kaki gunung guntur... kumaha tah, ulah ngantosan bencana ah... nu ngagali keusik teh meni edan-edanan..…
 < 1 2 3 4 >  Akhir ›
Press the left or right key of keyboard to move one article to the others